速報APP / 圖書與參考資源 / Biblia Cornilescu Romana

Biblia Cornilescu Romana

價格:免費

更新日期:2019-05-16

檔案大小:6.5M

目前版本:5.5.2

版本需求:Android 4.0 以上版本

官方網站:mailto:goroshinka2010@mail.ru

Email:https://sites.google.com/view/wiktoria-apps-privacy-policy/home

聯絡地址:Belarus, Minsk, Plehanova 56/3 apt-5

Biblia Cornilescu Romana(圖1)-速報App

Biblia Română (Romanian Holy Bible)

Biblia Cornilescu (1921)

Biblia Cornilescu Romana(圖2)-速報App

Planuri Citirea Bibliei

Cronologic, Canonical și planuri de lectură istorice pentru un An, 180 și 90 de zile.

Biblia Cornilescu Romana(圖3)-速報App

Puteți seta notificări, urmăriți istoricul dvs. de lectură, și a vedea planul în fiecare zi. Citește Biblia Cornilescu într-un an cu ușurință!

Zilnic Versete biblice

Biblia Cornilescu Romana(圖4)-速報App

Aplicația are deja versete de zi cu zi (toate cărțile din Biblia), Psalmii și Evanghelii. Și vă puteți crea propriul vers - doar alege cărțile preferate ale Bibliei!Notificare zilnică, copia / partaja versurile!

Gratuit & Offline

Biblia Cornilescu Romana(圖5)-速報App

Toate aceste caracteristici sunt gratuite și de lucru offline! Descarcă această aplicație Biblia Cornilescu și de a folosi toate aceste caracteristici în studiul de zi cu zi!

Dumitru Cornilescu (n. 4 aprilie 1891, comuna Slașoma, județul Mehedinți - d. 1975, Elveția) a fost ierodiacon și autor al unei traduceri în limba română a Bibliei, publicată în 1921, traducere care este în prezent cea mai răspândită traducere în rândul confesiunilor protestante (inclusiv cele neoprotestante).

Biblia Cornilescu Romana(圖6)-速報App

Biblia (din lb. greacă βιβλίον, pl. βιβλία -cărți) se referă la scripturile sacre din iudaism și creștinism. Aceste scripturi sunt compilații ale unor documente separate (numite „cărți”) scrise într-un interval de timp de circa 1000 de ani. Numai Vechiul Testament are circa 100-150 scriitori diferiți, provenind din intelectualitatea aflată în serviciul conducătorilor politici. Cărțile sale au fost publicate separat și adunate în secolele I-II e.n. pentru a forma prima Biblie ebraică, Tanach, iar mai târziu, cu adăugiri, Biblia creștină, numită de creștini și Sfânta Scriptură.

Prima parte a Bibliei creștine este numită Vechiul Testament (din grecescul "palaia diathékè"). Vechiul Testament reprezintă în mare traducerea grecească (sau din aceasta în alte limbi) a textului sacru ebraic așa cum era el prin secol II î.e.n. O împărțire cu origine evreiască pe criterii funcționale a Vechiului Testament îl împarte pe acesta în Legea ("Legea lui Moise", "Pentateucul", adică primele "cinci cărți" ale Bibliei), Profeții și Scrierile Sfinte. A doua parte a Bibliei creștine este numită Noul Testament.