價格:免費
更新日期:2019-04-17
檔案大小:19M
目前版本:1.3.8.21
版本需求:Android 4.1 以上版本
官方網站:http://www.fiskepleje.dk/Raadgivning/fangstjournal-dtu-aqua
Email:fangstjournal@aqua.dtu.dk
聯絡地址:DTU Aqua Vejlsøvej 39 8600 Silkeborg
Hold styr på fisketurene, og del data med videnskaben:
Denne applikation er et værktøj for lystfiskere, der gerne vil have styr på og overblik over sine fangster og fisketure og samtidig gerne vil hjælpe med at passe på vores fiskebestande. Når du som lystfisker samler dine fisketure i Fangstjournalen bidrager du med vigtige data til DTU Aqua arbejde med at forbedre forholdene for fiskebestandene i Danmark til glæde for alle lystfiskere. App’en er udviklet af DTU Aqua ved Danmarks Tekniske Universitet, som rådgiver blandt andet ministerier, fiskeriforeninger, kommuner og privatpersoner om fisk og fiskeri.
Med Fangstjournalen kan du nemt registrere, hvor du fisker, hvor længe du fisker, og hvad du har fanget – enten i forbindelse med fisketuren, eller når du er kommet hjem.
Fangstjournalen – en fordel for dig:
Fangstjournalen gør det nemt for dig at holde styr på dine fangster og fisketure.
- Få overblik over, hvad du har fanget hvornår og hvor
- Følg med i, hvordan du fisker sammenlignet med andre
- Del dine fangster via ”pralesiden”, Twitter, Facebook m.v.
- Få data om vejr og vind tilknyttet dine fisketure
- Tilknyt nemt dine billeder til en fisketur eller en fangst
- Hent fangststatistik for forskellige fiskevande
- Hjælp din lystfiskerforening med at skabe endnu bedre fiskeri
- Vind præmier
Fangstjournalen – en fordel for fiskebestandene:
Når du bruger Fangstjournalen, gør du en forskel for fiskebestandene. Oplysningerne fra fangstjournalen indgår i DTU Aquas forskning, overvågning og pleje af de danske fiskebestande. I øjeblikket mangler der viden om fiskenes ve og vel i mange fiskevande, og det begrænser mulighederne for at passe bedst muligt på bestandene. Fangstjournalen kan gøre forskerne klogere på, hvordan fiskebestande bliver påvirket, f.eks. når der sker ændringer i klima, levesteder, mængden af rovdyr, fiskeriet, fiskeriregler, udbrud af fiskesygdomme, indvandring af fremmede fiskearter, forurening og meget andet.
Få overblik over dit fiskeri:
På Fangstjournalens overblik-side har du overblikket. Via kort kan du nemt overskue dine fisketure og hver enkelt fangst, og hvis du trykker videre, får du alle detaljerne. På ”Min side” kan du følge med i dine rekorder og fangstgennemsnit for forskellige arter og sammenligne med andre.
Når du registrere en fisketur, bliver vejr og vindforhold for fiskestedet automatisk registreret, og det er nemt at tilknytte fotos til både fangster og fisketure.
Gå på opdagelse i fiskevandenes statistik:
På overbliks-siden kan du se statistik over forskellige fiskevande. Klik på en sø, et vandløb eller et kystområde, og få oplysninger om arter og størrelser, samt hvor lang tid der bliver fisket for hver fangst. Alle fisketure, som ikke er gjort hemmelige, indgår i statistikken.
Du er anonym – undtagen når du praler:
Alle fangster og fisketure er som udgangspunkt anonymiserede, og dit navn bliver ikke nævnt. Når der bliver lavet statistik på data, sker det i sammenhæng med andre data, så man kan ikke genkende den enkelte lystfisker. Hvis man gerne vil genkendes, kan man lave sin fangst til en pralefangst – så kommer man på pralesiden. Man er selvfølgelig heller ikke anonym, hvis man deler sine fangster på sociale medier.
Fangstjournalen kan holde på en hemmelighed:
Man kan gøre sine fangster og fisketure hemmelige. Så indgår de ikke i den statistik, som vises på Fangstjournalen, men kan stadig blive anvendt af forskerne.
Lidt om persondata:
Når du tilmelder dig Fangstjournalen, gemmer vi dit navn, postnummer, alder, eventuelle medlemskaber af lystfiskerforeninger, e-mailadresse og password. Disse data er ifølge Persondataloven almindelige personoplysninger, der skal beskyttes, men som må behandles, når du har givet tilladelse til det. Fangstjournalen bruger dine persondata til at få Fangstjournalen til at fungere bedst muligt, til at sikre mod misbrug og til statistik.
Applikationen fungerer i sammenhæng med fangstjournalen.dtu.dk